Tiener- en Jongerengroepen in het Bisdom Breda

Ben jij tiener of jongere, en zou je het leuk vinden het katholieke geloof te leren kennen? Of heb je bepaalde levensvragen waar je graag eens met anderen over in gesprek zou willen gaan? Of misschien ben je wel heel specifiek op zoek naar contacten met andere gelovige jongeren, en geloofsverdieping... Goed nieuws!

 

In het Bisdom Breda zijn er namelijk verschillende katholieke tiener- en jongerengroepen. De meeste groepen komen één of meerdere keren per maand samen, om elkaar te ontmoeten, zich te verdiepen in het katholieke geloof, en iets te betekenen voor anderen. Vind hier een groep bij jou in de buurt!

 

 

Deze webpagina is in opbouw

Er wordt gewerkt aan een overzicht van deze groepen in het bisdom op deze website. Zo wordt het voor tieners en jongeren die op zoek zijn naar een dergelijke groep gemakkelijker gemaakt deze te vinden en/of contact op te nemen voor meer informatie. Tegelijkertijd kan het ook dienen om onderlinge contacten tussen de groepen, en eventuele samenwerking bij activiteiten, te vergroten. Tot slot geeft het inzicht in wat er zich op het gebied van jongerenwerk allemaal afspeelt in het Bisdom Breda, op parochieel/regionaal niveau. Geweldig om zulke groepen te hebben en leiders die zich op deze manier voor de Kerk, en in het bijzonder tieners en jongeren, inzetten!

Mocht je nou ook een tiener- of jongerengroep hebben, maar staat hierover nog geen informatie op de website, neem dan contact op met de tienerwerker Nina Mertens of jongerenwerker kapelaan Jochem van Velthoven via jong@bisdombreda.nl. Dit geldt ook als je misschien geen groep leidt, maar wel af en toe een activiteit hebt voor tieners of jongeren in je parochie, of wanneer je interesse hebt in het beginnen van een dergelijke groep. 

Tienergroep On the Move (Bergen op Zoom)

"De bijeenkomsten van On the Move zijn heel actief en afwisselend. Veel spelletjes, dan weer creatief, dan weer serieus. Elke bijeenk omst werken we met... Lees verder

Jongerengroep The Next Step (Bergen op Zoom)

Jongerengroep: The Next Step (TNS) The Next Step.png Doelgroep Voor jongeren vanaf 16 tot 30 jaar Plaats van samenkomst Praathuis OLV van Lourdeskerk Bergen op... Lees verder