Adventsbijeenkomst Jongeren 2017

Op zaterdag 16 december 2017 wordt er een Adventsbijeenkomst georganiseerd, voor én door jongeren van het bisdom Breda (waarbij natuurlijk ook jongeren van buiten het bisdom welkom zijn). Dit jaar vindt deze plaats in Breda en Teteringen. De bijeenkomst staat, net als voorgaande jaren, in het teken van diaconie, een prachtig thema ter voorbereiding op Kerst. 

Om 14.00u worden we verwacht bij ouderen woon-zorg en dagcentrum Ruitersbos in Breda. Tijdens de dag is er volop ruimte voor ontmoeting en uitwisseling met elkaar en met de ouderen, we zullen hen namelijk ondersteunen en begeleiden bij het bezoeken van de interne kerstmarkt. Ook zullen we een kort gezamenlijk Adventsmoment hebben met de ouderen, ter voorbereiding op Kerst. Aansluitend eten we samen en gaan we (stukje te voet en stukje met het OV) naar de H. Willibrorduskerk aan de Kerkstraat in Teteringen. Hier sluiten we om 19.30u aan bij een sfeervolle 'Lessons & Carols', die dit jaar in het teken staat van de kerstbeleving van jongeren. Enkele van 'onze' jongeren (Stan, Silvy en Nina) zullen hun verhaal vertellen, dit wordt afgewisseld met gedichten en het samen zingen van (kerst)liederen met het koor Consonne. Na afloop is er nog tijd om wat te drinken en gezellig na te praten.

Een mooie en afwisselende bijeenkomst dus ter voorbereiding op Kerst! Een mogelijkheid om als jongeren samen deze bijzondere Adventstijd te beleven, ruimte te maken in ons hart voor Jezus, en de mensen die Hij op ons pad brengt lief te hebben en te dienen. 

Alle jongeren van 16-30 jaar, van harte welkom! Deelname aan deze dag is gratis, wel willen we je vragen te laten weten of je komt (uiterlijk 14 december). Dit kan via het FB event, of via een email naar jong@bisdombreda.nl. Vergeet niet je OV Chipkaart mee te nemen :) En nodig gerust vrienden uit die dit een mooie invulling van hun zaterdag zouden vinden. Hopelijk tot ziens de 16e!

Bijeenkomsten

16 dec 2017 - 14:00 tot 21:30

Adventsbijeenkomst Jongeren 2017