Jongerenbedevaart Banneux

31 March 2017

(INSCHRIJVING GESLOTEN: met een groep van 13 jongeren gaan we op pad!) 

In de meimaand van 2017 wordt er een jongerenbedevaart georganiseerd naar het Maria heiligdom in Banneux (BE), en wel van  zaterdag 6 – zondag 7 mei.

De jongerenbedevaart is bedoeld voor jongeren van 16-30 jaar oud, en zal (naast het aparte jongerenprogramma) gedeeltelijk aansluiten bij de Triduüm bedevaart die vanuit de Caritas Banneux Bisdom Breda wordt aangeboden. Het wordt een geweldig weekend van ontmoeting, geloofsverdieping, gebed, actie, en gezelligheid.

We vertrekken op zaterdagochtend vroeg en zijn zondagavond weer terug. De reis zal plaatsvinden middels een carpoolsysteem. De totaalprijs is 40 euro per persoon (incl. overnachting, maaltijden, reiskosten). We zullen het heiligdom zelf verkennen, en in het leven duiken van Mariette Beco, aan wie Maria meerdere keren is verschenen. Zo bezoeken we o.a. de verschijningskapel en de bron op het heiligdom. Ook vieren we samen met de andere aanwezige pelgrims de H. Mis. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning, en trekken we eropuit om de mooie natuur in de omgeving te zien. We zullen o.a. de grotten van Remouchamps bezoeken, een bijzonder mooi stukje natuur!

Het zal een bijzonder mooie ervaring worden, die vrucht kan dragen in het leven van de jongeren en hun omgeving. 

 

 

Bijeenkomsten

6 mei 2017 (08:00u) - 7 mei (19:00u)

Jongerenbedevaart Banneux

Banneux, Belgie