Stille Omgang - Jongerenprogramma

19 February 2017

Op zaterdag 18 maart vindt de Stille Omgang plaats in Amsterdam. Hierbij wordt het eucharistisch wonder herdacht, dat in 1345 in Amsterdam heeft plaatsgevonden. Een wonder met de eucharistie, een teken van Gods aanwezigheid in de stad bij ons, bij jou! Het is de kunst dat wonder echt te zien en ons daarmee te voeden. In dit eucharistische wonder kun je namelijk de kracht vinden om samen met God op weg te gaan in jouw leven.

 

Voorafgaand aan deze stille tocht door het centrum van de hoofdstad is er een speciaal jongerenprogramma van 19u - 23u, waaraan jongeren vanuit het hele land deelnemen. Er is een centraal programma met de H. mis en getuigenissen, en daarnaast zijn er deelprogramma's met missie, theater, discussie en gebed. Het thema dit jaar is LEEF. God heeft ons het leven gegeven. Zonder Hem zou het leven niet bestaan! Aan de hand van het thema ‘Leef!’ gaan de jongeren op zoek naar Gods aanwezigheid in hun leven en dat van anderen, en naar hoe ze in kunnen gaan op Zijn uitnodiging om écht te leven.

 

Om 23u sluiten de jongeren aan bij de grote groep mensen en gaat de omgang van start. Om 00.30u is het afgelopen, zorg dus voor een verblijfplaats bij vrienden of familie in de buurt, of regel je terugreis op een andere manier goed van tevoren.

 

Voor meer informatie: zie het affiche en de website www.so2017.nl

 

 

 

Bijeenkomsten

18 Mar 2017 tot 19 Mar 2017 - 19:00 tot 0:30

Stille Omgang - Jongerenprogramma

Waterlooplein 207 1011 PG Amsterdam