AFGELAST - Jongerenbedevaart naar Rome: Come Home, Go Rome!

21 January 2020

De Jongerenbedevaart naar Rome is afgelast vanwege de maatregelen rondom het corona-virus.

 

--------------------------------------------------------------------

 

Van 26 april tot 2 mei aanstaande gaan we met een groep Nederlandse jongeren naar Rome. Vanuit ons eigen Bredase bisdom gaat er ook een afvaardiging en we hopen dat jij daar bij aansluit!

Jongeren tussen 18 en 28 jaar zijn van harte uitgenodigd voor deze reis. De Nederlandse bisschoppen hebben het initiatief hiervoor genomen, omdat ze willen investeren in de volgende generatie katholieken. Het wordt dan ook echt een bijzondere reis langs de graven van de apostelen Petrus en Paulus, de eerste leerlingen van Jezus. Tijdens de bedevaart denken we na over hoe we Jezus’ leerling kunnen zijn en hoe wij Hem kunnen volgen. Elke dag wordt de Eucharistie gevierd op een bijzondere plaats, waaronder de Sint Pieter. Uiteraard is er ook een audiëntie met Paus Franciscus op het Sint Pietersplein. 

De groep jongeren uit het Bisdom Breda wordt begeleid door Kapelaan Jochem van Velthoven. 

Kijk voor meer informatie op www.jongkatholiek.nl. Mocht je vragen hebben, of je hebt al besloten: ik ga mee, laat het ons dan even weten via: jvvelthoven@bisdombreda.nl, zodat we per mail vast kennis kunnen maken! 

 

Bijeenkomsten

26 april - 2 mei 2020

Jongerenbedevaart naar Rome: Come Home, Go Rome!

Piazza San Pietro, 00120 Città del Vaticano, Vaticaanstad