FANDOM - Welkom bij Life Teen Breda zondag 14 november

10 November 2021

FANDOM - De term 'fandom' duidt op een subcultuur die wordt gevormd door de gemeenschap van fans die een gemeenschappelijke interesse delen in een cultureel fenomeen, zoals een hobby, boek, sage, auteur, filmgenre of een mode. Legendarische personen hebben vaak een grote fandom. De vorige keer hebben we bij Life Teen gekeken naar Jezus als werkelijk bestaand historisch figuur, legendarisch zelfs, met het grootste aantal volgers ooit... maar dat is niet alleen wat Jezus is, Hij is nog veel meer: Jezus is God! Wat betekent dat eigenlijk, wat zegt dat over ons 'fandom', en wat betekent dat voor de plek van Jezus' woorden en daden in ons leven?

Bij Life Teen Breda staan we zondag 14 november stil bij de vraag 'Waarom zou ik om Jezus moeten geven?' Het wordt de tweede avond in de serie ICONIC - Questions about Jesus. Zorg dat je hem niet mist!

Om 17.45u gaan de deuren van de kerk open, om 18.00u begint de Heilige Mis, die speciaal gericht is op tieners (vormselleeftijd t/m 18 jaar). Iedereen is hierbij echter welkom, vanuit Breda en ook de grote regio daar omheen. Aansluitend begint om 19.00u het tienerprogramma in de naastgelegen pastorie. Om 20.30u is de Life Teen Breda avond weer afgelopen. Tijdens het tienerprogramma vindt er een parallel ouderprogramma plaats, met een kort ontmoetingsmoment, en een uur van gebed (o.a. Aanbidding) in de kerk. Neem gerust nieuwe mensen mee :)

Van harte welkom!

In verband met covid-maatregelen:
De Life Teen avond gaat door! Alleen moet er in de kerk weer 1,5m afstand zijn tussen niet-gezinsleden, en moeten mondkapjes worden gedragen bij verplaatsing. Het tienerprogramma na afloop in de pastorie gaat ook door. We zorgen voor onderlinge afstand/vaste plekken, en ook bij bewegen een mondkapje op. DUS: alles gaat gewoon door op de normale tijden; MAAR we houden afstand, EN neem je mondkapje mee! Heb je klachten, dan is het verstandig om thuis te blijven, en zijn we in gebed verbonden.