HUMBLE BEGINNINGS - Welkom bij Life Teen Breda 16 januari 2022

12 January 2022

HUMBLE BEGINNINGS - Afgelopen Kerst hebben we gezien hoe klein en nederig Jezus' leven hier op aarde begonnen is. Hier staan we de de komende Life Teen bijeenkomst nog wat meer bij stil. De twee voorgaande keren hebben we gekeken naar Jezus als invloedrijk historisch persoon, en vervolgens naar Jezus die meer is dan alleen een invloedrijk persoon, maar die ook God is. Komende zondag gaan we kijken naar het dagelijks leven van Jezus, in de eerste 30 jaar van Zijn leven, waarbij Hij opgroeide in een gezin en een 'gewoon' leven leidde. Wat betekent dit voor Jezus' plaats in ons eigen dagelijks leven? Misschien wel dat, met Jezus, de meest gewone taken van het dagelijks leven een diepere betekenis en doel hebben... 

Voor alle tieners in Breda en omgeving is er weer Life Teen Breda op zondag 16 januari 2022. Kom ook om hier verder over na te denken, over door te praten, en misschien ook wel iets in te ervaren. Het wordt de derde avond in de serie ICONIC - Questions about Jesus. Maar het is natuurlijk geen probleem als je de eerste twee niet hebt gevolgd, je kunt gewoon inspringen!

Zoals eerder al bericht, is Life Teen 16 januari wederom in de middag (ivm de coronamaatregelen vanuit de bisschoppen). Om 13.45u gaan de deuren van de kerk open, om 14.00u begint de Heilige Mis, die speciaal gericht is op tieners (vormselleeftijd t/m 18 jaar). Iedereen is hierbij echter welkom. Aansluitend begint om 15.00u het tienerprogramma in de naastgelegen pastorie. Om 16.30u is het weer afgelopen. Tijdens het tienerprogramma zijn ouders welkom bij een uur stille Aanbidding in de kerk; ook is er koffie/thee verkrijgbaar. Omdat het deze keer eenmalig de 3e zondag van de maand is, is er geen muziek tijdens de Aanbidding.

Als jij je weleens hebt afgevraagd of Jezus weleens huisarrest kreeg, of je je afvraagt of Jezus een grotere rol kan spelen in jouw dagelijks leven, kom dan zeker naar Life Teen zondag de 16e: welkom!

In verband met covid-maatregelen:
De Life Teen bijeenkomst gaat door! We volgen het advies van de bisschoppen en dat voor de middelbare scholen. We zorgen voor onderlinge afstand, vaste plekken, en ook bij bewegen een mondkapje op. Heb je klachten, dan is het verstandig om thuis te blijven, en zijn we in gebed verbonden.