Welkom bij Life Teen Breda zondag 8 mei 2022 met als thema 'ENCORE'

3 May 2022

ENCORE - zo wordt het in het Engels genoemd wanneer artiesten aan het eind van een concert na het applaus nog een toegift geven. Je zou dit kunnen vergelijken met de mensheid, die wacht op het 'final encore' van Jezus: Hij is gestorven, verrezen, en opgevaren ten hemel, en wij wachten op zijn wederkomst. Maar toch is het ook anders... Jezus heeft ons nooit echt verlaten, en blijft onder ons aanwezig in Zijn Kerk en de sacramenten.

Kom zondag 8 mei naar Life Teen Breda om hier meer over te horen en ontdek samen met leeftijdsgenoten wat er gebeurde na Jezus' verrijzenis, wat Zijn hemelvaart betekent, en hoe Hij aanwezig is bij ons in het nu. Of je je nu aan't klaarmaken bent voor je eindexamens, je net vakantie hebt gehad, of het voor jou een 'gewone zondag' is: God hoopt jou zondag te ontmoeten en jou iets heel moois te geven. Ook een speciaal welkom aan alle tieners die kort geleden het H. Vormsel hebben ontvangen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 17.45u gaan de deuren van de kerk open en om 18.00u begint de Heilige Mis, die speciaal gericht is op tieners (vormselleeftijd t/m 18 jaar). Iedereen is hierbij echter welkom. Aansluitend begint om 19.00u het tienerprogramma in de naastgelegen pastorie. Dit bestaat uit ontmoeting, spel, catechese, creatieve verwerking, deelgroepjes op leeftijd en een gebedsmoment. Om 20.30u is het weer afgelopen. Tijdens het tienerprogramma zijn ouders welkom bij een uur Aanbidding in de kerk (deze keer zal dat overwegend in stilte zijn), ook zijn ze welkom in de keuken voor wat koffie en thee.

Het Life Teen Breda team hoopt je zondag 8 mei te zien, tot dan :)

 

Verder goed om te herhalen: het Europees Life Teen Zomerkamp vindt dit jaar weer plaats!! En wel van zondag 31 juli t/m vrijdag 5 augustus 2022, wederom in Helvoirt (NL). Het is voor tieners van 12/13 jaar (brugklas afgerond) t/m 19 jaar. Het wordt dit jaar weer een internationaal kamp van een week. Zorg dus dat je deze datum vrijhoudt, en meld je alvast aan! De leiding heeft er enorm veel zin in. Ook dit jaar gaan er weer veel kernteamleden vanuit Life Teen Breda mee als leiding, en hopelijk zijn er ook weer veel deelnemers vanuit Breda en het hele bisdom :)  Ze kunnen niet wachten om samen met jou, alle deelnemers, en natuurlijk onze Lieve Heer, de week van hun leven te hebben!