'Hall of Fame' bij Life Teen Breda zondag 10 april

15 April 2022

Afgelopen zondag, op Palmpasen, was er weer een Life Teen Breda bijeenkomst. Na het vieren van de Heilige Mis en een pauze waarin de tieners konden bijkletsen, begon de sessie in de pastorie.

HALL OF FAME
Deze avond begon met een activiteit over Hollywood-sterren. Tieners maakte handafdrukken van verf, zoals bij de Hall of Fame. De teaching gaf aan wat Jezus anders maakt dan alle andere belangrijke figuren, namelijk dat hij opstond uit de dood en nog steeds onder ons aanwezig is. De tieners leerden hoe hun doopsel hen verbindt met Jezus' dood en verrijzenis en hoe zij hier en nu nieuw leven ervaren. Daarna keken de tieners naar het leven van verschillende heiligen en wat zij zeiden over de verrijzenis. De sessie eindigde met de tieners die hun handafdrukken aan de voet van het kruis plaatsten en Jezus vroegen om hun handen te gebruiken om Hem eer te geven.

CHALLENGE
De challenge voor deze maand is om hun doopdatum op de kalender te zetten en een feestje te plannen om het met familie en vrienden te vieren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEDEDELINGEN

- De volgende Life Teen Breda is op zondag 8 mei van 17.45u - 20.30u

- De inschrijving voor het Life Teen Zomerkamp is geopend! Het is dit jaar van zondag 31 juli t/m vrijdag 5 augustus. Lees er hier meer over, en geef je op!

- Er is een mooie Paasfilm gemaakt door o.a. tieners en jongeren uit Bergen op Zoom: bekijk hem hier!

- Welkom bij de Familiemusical 'Ruth' op zondag 24 april in Oosterhout. Lees er hier meer over!

- De WJD@Home op Ameland, ter voorbereiding op de WJD in Lissabon 2023, komt eraan! Van 29 april t/m 1 mei. Geef je hier nog snel op!