Welkom bij de 'Hall of Fame' van Life Teen Breda zondag 10 april

4 April 2022

Heb jij er aleens van gehoord, de 'Hall of Fame'? Een plek waar afbeeldingen van bekende mensen te vinden zijn, die iets hebben nagelaten in deze wereld. Je zou de gemeenschap van de heiligen binnen de katholieke Kerk als 'Hall of Fame' kunnen zien: allemaal mensen die tijdens hun leven op aarde Gods aanwezigheid en Gods liefde hebben uitgestraald. Die hun gaven en talenten hebben ingezet om iets goeds mee te doen, tot glorie van God en het welzijn van andere mensen. Hiertoe is iedere gedoopte geroepen!

Soms gaat ons dat gemakkelijk af; andere keren hebben we het hier misschien moeilijk mee. Wat laat Jezus en Zijn verrijzenis ons hierover zien? En wat heeft ons Doopsel hiermee te maken...? Kom zondag 10 april naar Life Teen Breda om hier meer over te horen en ontdek de grote hoop waarin we als christenen altijd mogen leven!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 17.45u gaan de deuren van de kerk open en om 18.00u begint de Heilige Mis, die speciaal gericht is op tieners (vormselleeftijd t/m 18 jaar). Iedereen is hierbij echter welkom. Deze zondag wordt de liturgie van Palmzondag gevolgd. Aansluitend begint om 19.00u het tienerprogramma in de naastgeleven pastorie. Om 20.30u is het weer afgelopen. Tijdens het tienerprogramma zijn ouders welkom bij een uur Aanbidding in de kerk (met muziek, overweging, stilte), ook zijn ze welkom in de keuken voor wat koffie en thee.

Het Life Teen Breda team hoopt je zondag 10 april te zien, tot dan :)

 

Verder goed om alvast te melden: het Europees Life Teen Zomerkamp vindt dit jaar weer plaats!! En wel van zondag 31 juli t/m vrijdag 5 augustus 2022, wederom in Helvoirt (NL). Het is voor tieners van 12/13 jaar (brugklas afgerond) t/m 19 jaar. Het wordt dit jaar weer een internationaal kamp van een week. Zorg dus dat je deze datum vrijhoudt, en meld je alvast aan! De leiding heeft er enorm veel zin in. Ook dit jaar gaan er weer veel kernteamleden vanuit Life Teen Breda mee als leiding, en hopelijk zijn er ook weer veel deelnemers vanuit Breda en het hele bisdom :)  Ze kunnen niet wachten om samen met jou, alle deelnemers, en natuurlijk onze Lieve Heer, de week van hun leven te hebben!