Ontdek 'Holy Humor' bij Life Teen Breda zondag 12 juni 2022

3 June 2022

... Wist jij dat St. Thomas More een gebed heeft geschreven voor goede humor?! Humor is een geweldig geschenk van God! Het kan je doen lachen tot je er buikpijn van krijgt, en is in staat een gevoel van eenheid te scheppen… maar humor kan ook verdraaid worden en gebruikt worden om verdeeldheid te brengen of anderen pijn te doen.

Bij Life Teen Breda op zondag 12 juni gaan we hier verder op in met elkaar, en gaan we kijken hoe we humor kunnen gebruiken om vriendschap op te bouwen en vreugde te brengen. Er zal overigens zéker veel gelachen worden… Van harte welkom!!

 

Om 17.45u gaan de deuren van de kerk open en om 18.00u begint de Heilige Mis, die speciaal gericht is op tieners (vormselleeftijd t/m 18 jaar). Iedereen is hierbij echter welkom. Aansluitend begint om 19.00u het tienerprogramma in de pastorie. Om 20.30u is het weer afgelopen. Tijdens het tienerprogramma zijn ouders welkom bij een uur Aanbidding in de kerk (met muziek, overweging, stilte), ook zijn ze welkom in de keuken voor wat koffie en thee.

Het Life Teen Breda team hoopt je zondag 12 juni te zien :)

 

Verder goed om alvast te melden: het Life Teen Zomerkamp vindt dit jaar weer plaats!! En wel van zondag 31 juli t/m vrijdag 5 augustus 2022, wederom in Helvoirt (NL). Het is voor tieners van 12/13 jaar (brugklas afgerond) t/m 19 jaar. Het wordt dit jaar weer een internationaal kamp van een week. De leiding heeft er enorm veel zin in. Ook dit jaar gaan er weer veel kernteamleden vanuit Life Teen Breda mee als leiding, en hopelijk zijn er ook weer veel deelnemers vanuit Breda en het hele bisdom :)  Ze kunnen niet wachten om samen met jou, alle deelnemers, en natuurlijk onze Lieve Heer, de week van hun leven te hebben! Dit wil je niet missen... lees hier meer en meld je hier gauw aan!