Zomerfeest bij Life Teen Breda op zondag 11 juli

7 July 2021

Op zondag 11 juli is er de laatste Life Teen Breda van dit schooljaar; traditiegetrouw vindt deze plaats in de vorm van een Zomerfeest! In de middag is er een zeer mysterieuze en uitdagende spel-activiteit...  Om 18.00u begint de Life Teen mis (Eucharistieviering van de zondag), en aansluitend vindt er een feestelijke maaltijd plaats, waarbij voldoende tijd is voor de tieners en andere aanwezigen om bij te kletsen, vakantieplannen te bespreken, en nog de laatste energie kwijt te kunnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bij goed weer vindt de activiteit in de middag plaats buiten, achter de pastorie. Je kunt gewoon binnenkomen even voor 16.00u via de pastorie, links van de Laurentiuskerk. Doe kleding aan waarin je je goed kan bewegen; dit jaar hoef je geen natte kleren te verwachten (dat komt volgend jaar wel weer, en natuurlijk op het Life Teen zomerkamp...). Ook nieuwe tieners zijn welkom om mee te komen en deel te nemen, dus nodig gerust iemand uit om met je mee te komen naar Life Teen. De mis van 18.00u is in de Laurentiuskerk, pater Gilbert zal dit keer voorgaan, omdat pastoor Lars op vakantie is. Aansluitend gaan we bij goed weer naar het pleintje achter om daar lekker te eten en nog wat te voetballen of kletsen. Rond 20.30u is de Life Teen Breda bijeenkomst afgelopen. Mocht het regenen, dan vindt het hele programma (behalve de Eucharistieviering) plaats in Sint Frans, dat is het gebouw direct rechts van de kerk.

Er mogen weer veel meer mensen in de kerk, dat is heel fijn! Zoals altijd bij het zomerfeest worden op deze laatste Life Teen van het jaar in het bijzonder alle gezinnen van de tieners uitgenodigd om mee naar de Life Teen mis te komen: van harte welkom dus aan alle ouders, broertjes, zusjes, of andere familieleden. Natuurlijk is de Life Teen mis ook toegankelijk voor andere parochianen of mensen uit de regio. Iedereen is na afloop welkom om te blijven voor de maaltijd: het wordt echt een familie-zomerfeest!

Tip:
Het Life Teen Zomerkamp vindt dit jaar plaats in de vorm van een kamp-weekend, van 30 juli t/m 1 augustus, met als thema NEW FIRE!! Je kunt je nog opgeven: doe dit gauw en twijfel niet, want het is een supergave ervaring die je niet wil missen! Lees hier meer over het zomerkamp, waar ook andere tieners en leiding van Life Teen Breda aan meedoen :)