Welkom bij Life Teen Breda zondag 13 maart: GIVE-PRAY-FAST

11 March 2022

De Vastentijd is begonnen: een tijd waarin we worden uitgenodigd om ons voor te bereiden op het Paasfeest. Een tijd om te kijken naar onszelf en ons leven: waar kunnen we groeien als mens? Waar kunnen we Jezus meer ruimte geven in ons leven? En óok een tijd om wat meer om te zien naar de mensen om ons heen. Heb jij al concrete ideeën over hoe je de Vastentijd invult? 

Kom zondag naar Life Teen om hier meer over te leren, erover te spreken met leeftijdsgenoten, en natuurlijk een gezellige tijd te hebben. Ook is er ruimte voor persoonlijk gebed in de kerk; misschien kun je wel speciaal bidden voor vrede in Oekraïne en de hele wereld?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 17.45u gaan de deuren van de kerk open en om 18.00u begint de Heilige Mis, die speciaal gericht is op tieners (vormselleeftijd t/m 18 jaar). Iedereen is hierbij echter welkom. Aansluitend begint om 19.00u het tienerprogramma in de naastgelegen pastorie. Om 20.30u is het weer afgelopen. Tijdens het tienerprogramma zijn ouders welkom bij een uur Aanbidding in de kerk (stilte, overweging, muziek); ook is er koffie/thee verkrijgbaar in de keuken.

Het Life Teen Breda team hoopt je zondag de 13e te zien: welkom!