Welkom bij Life Teen Breda zondagavond 13 februari: the Weight of the World...

4 February 2022

THE WEIGHT OF THE WORLD - Als je op je social media accounts kijkt, de TV aanzet, of het Internet afstruint is er altijd wel allerlei verdrietig nieuws te lezen. Dingen die vervelend zijn, waar je misschien bang van kan worden, of je zorgen over kan maken. Ook in je eigen leven of dat van de mensen om je heen kan verdriet of lijden voorkomen. Dit alles kan soms zwaar op onze schouders wegen. Gelukkig hoeven we deze lasten niet alleen te dragen! Jezus heeft, in zijn mens-zijn, ook angst en lijden gekend. Hij wil hierin bij je zijn, de lasten verlichten en met je meedragen, en bovenal wil hij licht en hoop geven.

Ben je benieuwd hierover meer te horen? Of misschien wel Jezus' aanwezigheid in jouw verdriet en Zijn hoop in jouw leven te ervaren? Kom dan naar Life Teen Breda op zondag 13 februari 2022! We vieren samen de Heilige Mis, praten door over dit onderwerp in deelgroepjes, en ontmoeten Jezus in gebed. Natuurlijk is er ook een goede portie spel en gezelligheid! Het wordt de vierde avond in de serie ICONIC - Questions about Jesus. Maar het is natuurlijk geen probleem als je de eerste drie niet hebt gevolgd, je kunt gewoon inspringen!

Life Teen kan, vanwege de versoepelde maatregelen, weer gewoon in de avond plaatsvinden. Om 17.45u gaan de deuren van de kerk open en om 18.00u begint de Heilige Mis, die speciaal gericht is op tieners (vormselleeftijd t/m 18 jaar). Iedereen is hierbij echter welkom. Aansluitend begint om 19.00u het tienerprogramma in de naastgelegen pastorie. Om 20.30u is het weer afgelopen. Tijdens het tienerprogramma zijn ouders welkom bij een uur Aanbidding in de kerk (stilte, overweging, muziek); ook is er koffie/thee verkrijgbaar in de keuken. 

Het Life Teen Breda team hoopt je zondag de 13e te zien: welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In verband met covid-maatregelen:
We volgen bij Life Teen Breda het advies voor de middelbare scholen. T/m 18 jaar is afstand houden niet meer verplicht, een mondkapje is alleen verplicht bij verplaatsing. De leiding houdt wel afstand onderling en tot de tieners. Heb je klachten, dan is het verstandig om thuis te blijven, en zijn we in gebed verbonden.