Een luisterend oor nodig?

21 September 2020

We zitten allemaal zo nu en dan in de problemen en hebben het nodig om ons hart te luchten. 'Gedeelde smart is halve smart' wordt gezegd en dat is wat we graag willen aanbieden. Via deze website kun je contact leggen met een vrijwilliger die gelovig is en gewoon naar je wil luisteren en wellicht min of meer in dezelfde situatie zit of gezeten heeft.

Of je nu spanningen hebt in je huwelijk waar je niet uitkomt, problemen met de kinderen of dat je alleen bent door echtscheiding of overlijden van je partner: je bent welkom om contact met ons op te nemen. We zoeken dan naar iemand -of een echtpaar- met een groot pastoraal hart die zelf ook beproevingen kent. Deze persoon wil graag naar je luisteren en met je bidden als je dat op prijs stelt. Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft ook niet kerkbetrokken te zijn. We beseffen dat het gewoon belangrijk is om er voor elkaar te zijn in goede en kwade dagen. In eerste instantie nemen de vrijwilligers per telefoon of via videobellen contact op. Indien gewenst kun je ook 'live' met elkaar afspreken.

Vanzelfsprekend is alles wat gedeeld wordt vertrouwelijk en ben je ook altijd vrij om te stoppen met deze begeleiding. Vul hiernaast je naam in, dan nemen wij contact met je op. 

Bijeenkomsten