Gezinsdag aan Zee - God ontmoet je in het nu!

12 April 2019

Begin de zomer met een vakantiedag mét inhoud. Op zaterdag 6 juli is er een gezinsdag in de strandkerk van Cadzand, op steenworpafstand van het strand en de zee. 

God kan ons maar op één moment nabij zijn: nu. Gisteren is geweest en morgen is er nog niet. Hij geeft Zijn genade op dit moment, ook als het leven tegenzit. Vaak zien we pas als we terugkijken dat Hij ons gedragen heeft. Marie-José van den Heuvel is een jonge veearts, getrouwd en woont in Cadzand. Zij heeft zich in dit onderwerp verdiept en zal hierover spreken, ook uit eigen ervaring.

We gaan met de kinderen een speurtocht doen op het strand, gezellig barbecueën en vieren samen ons geloof tijdens een mooie Eucharistieviering. 

Voor de allerkleinste kinderen is er een crèche. De basisschoolkinderen gaan in de ochtend naar een boerderij (met koeien) en 's middags een gezinsspeurtocht doen op het strand. De tieners hebben een uitdagend programma dat is opgezet in samenwerking met Life Teen. 

Het programma is van 10.00-18.00. 

Locatie: Strandkerk, Noorddijk 2, 4506 JE Cadzand

Deelname kost 20 euro per echtpaar, kinderen gratis. Dit is inclusief een lunch en barbecue. Dit bedrag kan vooraf worden overgemaakt naar: Franciscuscentrum, NL 91 RABO 0158 7840 22, o.v.v. Gezinsdag 6 juli 2019.

Aanmelden kan door het vakje rechts op de pagina in te vullen. 

Bijeenkomsten

6 jul 2019 - 10:00 tot 18:00

Gezinsdag aan Zee - 6 juli 2019