Straatmissie Terneuzen

23 October 2019

Op zaterdag 23 november organiseert de Elisabeth parochie in Terneuzen in samenwerking met het gezinspastoraat van het Sint Franciscuscentrum een straatmissie. Winkelend publiek wordt tussen 13.00 en 16.00 uur uitgenodigd om een kaarsje aan te steken in een opblaasbare kerk.  

In de Willibrordustoren worden momenteel de eerste voorbereidingen getroffen voor het realiseren van een Vredeskapel, met hierin de Koningin van de Vrede, OLV van Terneuzen.  Deze zal naar verwachting volgend jaar geopend worden in het jaar van ‘75 jaar bevrijding’. 

De Straatmissie gaat hieraan vooraf, om de vreugdevolle boodschap van het Evangelie te verkondigen - een boodschap van vrede en gerechtigheid. Op de markt worden de mensen uitgenodigd om in gesprek te gaan over het geloof. In de kerk klinkt muziek en iedere bezoeker wordt uitgenodigd om een waxinelichtje vooraan bij het Mariabeeld neer te zetten. Er is gelegenheid om zorgen en gebedsintenties op te schrijven en in een ‘intentiebox’ voor het altaar te doen. Als u mee wilt doen aan deze straatmissie of vragen heeft, kunt u contact opnemen met: gezin@bisdombreda.nl. Of het formulier hiernaast invullen. 

 

 

Bijeenkomsten

23 nov 2019 - 10:00 tot 16:30

Straatmissie Terneuzen

Start aan de Alberdingk Thijmstraat 2 in Terneuzen. Missie is op de Markt.