Tienerdag Heart of God - 17 maart 2019

14 January 2019

Op zondag 17 maart is er een tienerdag in Oosterhout in samenwerking met Life Teen! Het thema is ‘Heart of God’. Dat gaan we ontdekken met een inspirerende workshop en veel actie! 

Ons hart is vaak verdeeld, maar dat van God niet: Hij is er altijd voor jou en is nooit lui, moe of heeft ‘geen zin’. Op Hem kun je rekenen. Daar duiken we deze middag eens diep in.

Deze dag start in de Paulusabdij in Oosterhout, Hoogstraat 80 om 11.00 uur met de mis. Aansluitend gaan we van een lekkere lunch genieten om krachten op te doen voor een actieve middag! We eindigen de dag met een gezellige avondmaaltijd. Om 18.00 is het afgelopen. 

Voor je ouders, broertjes en zusjes is er tegelijkertijd een gezinsdag. Zij kunnen hier (www.gezinengeloof.nl/gezinsdag) meer info daarover vinden. Maar, je kunt ook zeker alleen komen! Je kunt je opgeven door het formulier op deze pagina in te vullen. Als je nog een vraag hebt over deze dag, mail dan naar: gezin@bisdombreda.nl. Kosten van deze dag zijn 5 euro per tiener/jongere. 

Tijdens deze tienerdag wordt gebruikt gemaakt van het programma Life Teen. Life Teen is in 1985 ontstaan in de Verenigde Staten en tegenwoordig actief in meer dan 1.000 parochies wereldwijd. Op 10 februari start de eerste Life Teengroep in Breda, waar jij natuurlijk ook van harte welkom bent. Klik hier voor meer info. De data voor komend jaar: 10 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 10 juni, 30 juni en het LifeTeen zomerkamp van 5-10 augustus. Emailadres: lifeteenbreda@gmail.com.