Palmzondagviering voor Arabische christenen

3 March 2018

Kom ... kom en wees blij! En laten wij allemaal samen zingen: Mt 21:9 “Hosanna, de Zoon van David. Gezegend is Hij die komt in de naam van de Heer. Hosanna, in de hoogste hemel.”

Palmzondagviering

In het kader van het project 'Vluchtelingen voor vluchtelingen' organiseert projectleider Fatin Mattey een H. Mis ter viering van Palmzondag. Op deze dag wordt de feestelijke intocht van Jezus in Jeruzalem herdacht.

Deze viering vindt plaats op zondag 25 maart 2018, aanvang 13:00 uur in het Bezinningshuis Regina Carmeli te Sittard. Pastoor George Alkaed zal de mis celebreren. Alle mensen uit het Midden Oosten en alle belangstellenden die samen Palmzondag willen vieren zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Liefdesmaal

Na de mis is er gelegenheid een liefdesmaal (middagmaal) met elkaar te hebben. Iedereen zal iets lekkers (koekjes/hapjes) meebrengen om het in liefde te delen met de anderen bij het middagmaal.

Uw aanwezigheid maakt onze Heer blij en maakt natuurlijk ons allemaal blij.

In het kort

Palmzondagviering - 13.00 uur - Bezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2, 6132 AL Sittard - met gratis parkeergelegenheid, op de parkeerplaats van het klooster aan de achterkant.

 

 

Bijeenkomsten