Gezinskamp Vluchtelingen voor vluchtelingen

5 February 2018

Fatin Mattey projectmedewerker Vluchtelingen voor vluchtelingen van het Sint Franciscuscentrum organiseert van zaterdag 10 februari tot dinsdag 13 februari 2018 voor de tweede keer een gezinskamp in de Volksabdij te Ossendrecht voor (voormalig) vluchtelinggezinnen. Grootouders, ouders en kinderen zijn van harte welkom.

De gezinnen ḱomen samen rondom he thema 'Liefde brengt ons samen'.

Pastor George Alkaed zal het gehele kamp meedoen en de gezinnen vergezellen en misvieringen doen. Op maandag zal de H. Mis gecelebreerd worden door onze bisschop mgr.J. Liesen.

Voor de activiteiten met en voor de kinderen is zuster Magda Veronika, van de Congregatie van het Arme Kind Jezus, bereid gevonden mee te helpen. Zij zal catechese voor de kinderen verzorgen, en gaat met hen knutselen en liedjes zingen. Silvy Kerio, een Syrische jongedame, zal zuster Magda Veronika assisteren. Silvy is deelnemer aan het kamp, samen met haar ouders en haar twee broertjes. De oma van Silvy gaat ook mee.

Tien gezinnen nemen deel aan dit gezinskamp. Samen zijn zij met 43 personen, kinderen en volwassenen. Zij verheugen zich allen op een mooi weekend.

 

 

Bijeenkomsten

10 feb 2018 tot 13 feb 2018 - 15:00 tot 10:00

Gezinskamp Vluchtelingen voor vluchtelingen

Volksabdij, Onze Lieve Vrouwe Ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht