Gezinsmiddag zondag 11 november in de Laurentiuskerk in Breda

Alle gezinnen zijn van harte uitgenodigd voor deze middag. Het idee is ontstaan vanuit een paar katholieke gezinnen die elkaar vaker wilden ontmoeten. Het gezinspastoraat van het SFC organiseert de eerste gezinsmiddag op zondag 11 november 2018. We zijn te gast in de Laurentiuskerk te Breda.

 

Het programma ziet er als volgt uit: 

11.00Eucharistieviering in de parochie
12.30

Lunch in de pastorie. Iedereen neemt iets lekker mee, daar maken we een buffet van en dat delen we met elkaar. Graag voor de kinderen iets te spelen meenemen. 

13.00Buffet opruimen en plaatsnemen in de zaal. Voorstelrondje per gezin. 
13.15Inleiding over ‘het geloof meegeven aan je kinderen’ door Monique Stouthart. Monique is moeder van vier kinderen en heeft net haar opleiding Theologie afgerond aan het Sint Bonifatiusinstituut van het Bisdom Haarlem-Amsterdam. De kinderen gaan in een aparte ruimte voor het feest van Sint Maarten aan de slag! Oudere kinderen helpen hen daarbij. 
14.15Vaders en moeders bidden samen voor hun kinderen. Gebed volgens Mothers Prayers en Fathers Prayers.
15.00Gezamenlijk afsluiten met gebed en een lied en samen opruimen. 

 

De gezinsmiddag vindt plaats in de Heilige Laurentiuskerk (eerst in de kerk, daarna in de pastorie). Adres: Ginnekenweg 333, 4835 ND Breda. We zijn te gast in de parochie van de Heilige Familie. De enige ‘kosten’ zijn het meenemen van eten of drinken voor het buffet. 

Meer info en aanmelden kan via: secretariaat@sintfranciscuscentrum.nl.

Bijeenkomsten

11 nov 2018 - 11:00 tot 15:00

Gezinsmiddag 11 november in de Laurentiuskerk in Breda