Biddende Moeders in Hulst

Op woensdagmorgen 31 mei 2017 wordt er een presentatie-ochtend over het gebedsinitiatief ‘Biddende Moeders’ georganiseerd in de pastorie van Hulst. Alle moeders, oma’s en vrouwen met een hart voor kinderen zijn van harte welkom.

Als (groot)ouder heb je een grote wens: dat je kinderen gelukkig worden. Helaas groeien ze op in een wereld waarin niet alleen aangename dingen gebeuren maar waarin ook problemen voorkomen zoals pesterijen, ziekten, problemen op school, verslavingen, geweld, verbroken relaties, noem maar op.In 1995 besloten twee Engelse grootmoeders om de zorgen over hun (klein)kinderen bij God neer te leggen. Ze gingen samen bidden en al snel sloten meerdere moeders zich bij hen aan. Zo ontstond Biddende Moeders dat inmiddels over ruim 110 landen verspreid is.

Op 31 mei ziet het programma er als volgt uit:

9.00     Ontvangst met koffie/thee

9.15     Kennismaking met Biddende moeders en ervaringen van (groot)moeders

10.00   DVD over het ontstaan van Biddende Moeders

10.30   Uitleg gebedsuur

10.45   Samen bidden voor de (klein)kinderen

12.00   Einde

Deze presentatie-ochtend wordt gegeven door Wies Mom namens Mothers Prayers Nederland. De bijeenkomst wordt gehouden in de pastorie, Steenstraat 22 in Hulst. Deelname is gratis. Er kan een gift gegeven worden voor de koffie. Het is fijn als u laat weten dat u komt. Dat kan door een mailtje te sturen naar: opgave@sintfranciscuscentrum.nl

Deze dag is een initiatief van het Sint Franciscuscentrum, het vormingscentrum van het Bisdom Breda in samenwerking met Mothers Prayers Nederland en de parochie Heilige Maria Sterre der Zee.

 

 

 

Bijeenkomsten

31 mei 2017 - 9:00 tot 12:00

Biddende Moeders in Hulst

Steenstraat 22, Hulst