Kerst Jongerenbijeenkomst

25 November 2016

Op zaterdag 17 december 2016 vindt de KERST bijeenkomst plaats van Jong Bisdom Breda! Natuurlijk is het nog Adventstijd, maar we kijken samen uit naar Kerst. 

Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van ontmoeting en uitwisseling met Syrische jongeren, die nog maar kort in Nederland zijn. Er is tijd voor onderlinge ontmoeting, uitwisseling van cultuur en geloof, gezamenlijk gebed én er worden enkele voorbereidingen getroffen voor het kerstdiner. Als afsluiting genieten we dan van het heerlijke kerstdiner en geweldig gezelschap.

De KERST bijeenkomst vindt plaats in de Michaelkerk te Breda. Binnen een half uurtje loop je hier naartoe vanaf station Breda, je kunt ook een bus nemen. Inloop is vanaf 14.00u, om 14.30u begint het programma. Om 21.00u is de dag afgelopen. De bijeenkomst is bedoeld voor jongeren van 16-30 jaar. Neem gerust vrienden mee natuurlijk, gezellig! 

Je kunt je opgeven voor deze bijeenkomst via het FB event op de pagina 'Jong Bisdom Breda', of door een email te sturen naar jong@bisdombreda.nl. Er wordt een bijdrage van 5 euro p.p. gevraagd, als tegemoetkoming in de kosten voor het eten. Graag dit bedrag contant meenemen de 17e en bij binnenkomst betalen.

Het wordt een bijzondere bijeenkomst, hopelijk tot dan!!

Bijeenkomsten

17 dec 2016 - 14:00 tot 21:00

Kerst Jongerenbijeenkomst

Michaelkerk, Breda