Alpha Summit 2021 - online

19 May 2021

Op woensdag 9 juni van 19.30 - 20.30 uur organiseert het Sint Franciscuscentrum, het vormingscentrum van Bisdom Breda, een Alpha Summit online. Van harte welkom.

Alpha in ons bisdom
In ons bisdom groeit het aantal parochies dat Alpha gebruikt als middel om nieuwe mensen te bereiken. Alpha is een inleiding van 10 bijeenkomsten in het Christelijk geloof die geen enkele voorkennis veronderstelt. Zelfs middenin een pandemie zijn er nieuwe Alpha's gestart. Dat mag gevierd worden.

Door wie en wat
Frank Jansons (Alpha Nederland) en Anke Vos (projectmedewerker parochievernieuwing) begeleiden de bijeenkomst. In het eerste deel van de avond delen we verhalen over alle mooie dingen die het voorbije jaar gebeurd zijn. In het tweede deel van de avond geeft Frank Jansons een korte training waarin hij ons uitdaagt om verder te bouwen op goede fundamenten. Hij geeft ons praktische tips om mee aan de slag te gaan zodat we de stap kunnen zetten van de eerste Alpha naar Alpha als een bouwsteen van de parochie die vruchten blijft voortbrengen.

Voor wie?
De Alpha Summit is voor:

  • Iedereen die ervaring heeft als teamlid bij Alpha (recent of lang geleden, online of fysiek, in om het even welke rol).
  • Iedereen die nieuwsgierig is over hoe Alpha aan het groeien is in ons bisdom.
  • Iedereen die overweegt om Alpha te geven.

Inschrijven of vragen
Indien u vragen of interesse heeft kan u zich aanmelden via het inschrijfformulier op deze pagina.

Kosten
Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom. Dit kunt u overmaken op Rabobank NL91RABO0158784022 o.v.v. Alpha Summit 2021.

Bijeenkomsten

9 jun 2021 - 19:30 tot 20:30

Alpha Summit 2021 - online

Zoom