Gebed verandert God niet maar verandert ons

30 April 2021

Helpt gebed? Hoort God ons? Houdt God zich bezig met ons mensen die op aarde wonen in de eindeloosheid van ruimte en tijd? Verandert God mensen die zich tot Hem richten? Houden deze vragen ook u bezig?

“Gebed verandert God niet maar verandert ons” is het thema van het webinar dat het Sint Franciscuscentrum organiseert op woensdag 26 mei 2021 van 20.00 tot 21.15 uur. Carolijn van Voorst tot Voorst zal spreken over haar ervaringen met het gebed als een leidende kracht in het gezinsleven, de opvoeding en het vrijwilligerswerk in de Kerk.Zij is met name bekend van haar betrokkenheid bij Samuel Advies, een non-profit organisatie die met cursussen en materialen ondersteuning biedt in de geloofsopvoeding in de parochie en thuis.

Gebed en de overgang naar de missionaire kerk
De noodzaak van gebed en de openheid voor de leiding van de heilige Geest zijn breed gedragen inzichten als het gaat om de overgang naar een missionaire Kerk. Hoe deze van betekenis zijn in haar eigen leven en inzet voor de Kerk zal Carolijn van Voorst tot Voorst in dit webinar met ons delen.

Door wie
Carolijn van Voorst studeerde psychologie, is gehuwd en moeder van vijf kinderen. Zij is al jaren actief op het gebied van geloofsopvoeding (en catechese) in gezin en kerk. Zij is medeoprichtster van Samuel Advies.

Voor wie
Iedereen die meer wil weten over de leidende werking van de heilige Geest in het persoonlijk leven en in de opbouw van de Kerk.

Wanneer, aanmelden en kosten
Het webinar vindt plaats op woensdag 26 mei 2021 van 20.00 tot 21.15 uur. Meld u aan door het invullen van het inschrijfformulier op deze pagina. U ontvangt kort van te voren een link voor deelname. Dit webinar wordt u kosteloos aangeboden. Een vrijwillige gift, over te maken op Rabobank NL91RABO0158784022 o.v.v. Webinar Gebed, is welkom.

Verslag
Voor een verslag klik hier.

 

Bijeenkomsten

26 mei 2021 - 20:00 tot 21:15

Webinar over gebed: Gebed verandert God niet maar verandert ons

Zoom