Afsluiting Studiejaar 2018

29 June 2018

Misschien ben je nog hard bezig met de laatste deadlines voor de vakantie, heb je al vakantie, of duurt het juist nog wel even voordat jij lekker vrij bent. Feit is dat het huidige studiejaar ten einde loopt en graag willen we de afsluiting van het studiejaar ook dit jaar weer met de jongeren van het bisdom vieren. Je bent hiervoor dan ook van harte uitgenodigd!

Op vrijdagavond 13 juli komen we om 18.30u samen in de Antonius Abt kerk te Chaam (Dorpsstraat 48). We vieren daar de H. Mis uit dankbaarheid voor het afgelopen jaar, en om zegen over de komende vakantieperiode. Aansluitend aan de heilige mis zijn we welkom in de naastgelegen tuin van kapelaan Jochem voor een maaltijd (Gilzeweg 4), waarbij er alle tijd is om met elkaar terug te kijken op het afgelopen jaar, en onze vakantieplannen met elkaar te delen. En omdat barbecueën nu eenmaal lekker én gezellig is, doen we dat in de vorm van, jawel, een heerlijk verzorgde BBQ!

Denk je nou dat een eigen culinaire bijdrage in de vorm van een bijgerecht of dessert niet kan ontbreken bij deze bbq, of mocht je het gewoon leuk vinden om zelf iets mee te nemen, is dat natuurlijk mogelijk! Laat dat dan even weten bij je aanmelding.

Aanmelden kan t/m 12 juli via het FB event, deze website, of een email naar jong@bisdombreda.nl (ook voor verdere vragen). De activiteit is bedoeld voor jongeren van 16-30 jaar, en is gratis. Voel je vrij om andere jongeren die je kent mee te nemen, zorg wel dat ook zij zich even aanmelden. Er is parkeergelegenheid in de straten rondom de kerk, ook met het OV is het goed bereikbaar (vanaf station Breda stopt er even voor 18.30u een bus op de Dorpsstraat).

Hopelijk tot de 13e, van harte welkom!

"Remember the past with gratitude. Live the present with enthusiasm. Look forward to the future with confidence."
Saint John Paul II
 

Bijeenkomsten

13 jul 2018 - 18:30 tot 21:30

Afsluiting Studiejaar 2018

Dorpsstraat 48, Chaam