Tienerweekend 'Inside Out'

19 December 2016

Tieners, opgelet! Van vrijdag 3 t/m zondag 5 februari 2017 wordt er vanuit Jong Bisdom Breda speciaal voor jullie een Tienerweekend georganiseerd! We gaan aan de slag met het thema 'INSIDE OUT', waarbij we meer hopen te ontdekken over onze identiteit en de rol die God hierin speelt.

 

Op vrijdag 3 februari word je om 19.30u verwacht, op zondag 5 februari is het om 14.30u weer afgelopen. Het tienerweekend is voor tieners van 11-16 jaar oud (vanaf vormselleeftijd). Het vindt plaats in de St. Paulusabdij in Oosterhout, bij de gemeenschap Chemin Neuf. Tijdens het weekend is er tijd voor muziek, gebed, input, deelgroepjes, spellen en natuurlijk gezelligheid.

 

Kosten bedragen 40 euro per persoon (dit is incl. overnachting en maaltijden). Inschrijven kan via het online formulier en de uiterlijke inschrijfdatum is verlengd t/m 20 januari 2017. Heb je verder nog vragen, stel die dan gerust via een berichtje naar jong@bisdombreda.nl.

 

Hopelijk tot ziens op het Tienerweekend!!

 

Bekijk hier de flyer met alle informatie. Voel je vrij deze te verspreiden in je parochie, tienergroep of onder vrienden.

Bijeenkomsten

3 feb (19:30) - 5 feb (14.30u) 2017

Tienerweekend 'Inside Out'

Oosterhout