AFGELAST - Jongerenprogramma 'Luisteren' tijdens Stille Omgang 21 maart

31 January 2020

De Stille Omgang, inclusief jongerenprogramma, is afgelast vanwege de maatregelen rondom het corona-virus.

 

---------------------------------------

Het is bijna zover! Op 21 maart 2020 vindt in de Mozes en Aäronkerk in Amsterdam het jongerenprogramma van de Stille Omgang (SO) plaats.

Het programma zal in het teken staan van het thema ‘Luisteren?’. Wat is Luisteren? Wat betekent dit begrip voor jou en hoe zit dat met de ander? Welke vormen van Luisteren zijn er en hoe ervaren wij God daarin?

Het hoofdprogramma zal dit jaar worden ingevuld door interessante sprekers en activiteiten. Daarnaast bevat het programma weer een aantal vertrouwde onderdelen, zoals de H. Mis met Mgr. Punt en Eucharistische aanbidding. Tot slot lopen we de Stille Omgang door de straten van Amsterdam.

Wat is de Stille Omgang?

Ieder jaar trekken jongeren vanuit het hele land naar ‘Mirakelstad’ Amsterdam om daar het eucharistisch wonder van 1345 te herdenken en een krachtig signaal van geloof af te geven, te midden van de grote stad. Als deelnemer loop je mee in gebed door de binnenstad en laat je zo zien hoezeer God bij ons mensen betrokken is. Het is indrukwekkend en bijzonder om ’s nachts met een grote groep jongeren in stilte en in gebed te lopen, in een stad waar het nooit stil is!

Praktisch

Het programma start in de Mozes en Aäron kerk, Waterlooplein 207 te Amsterdam. Met de metro reis je eenvoudig vanaf Amsterdam Centraal naar metrostation Waterlooplein (alle metro’s, tweede halte). Tegenover het metrostation (Noordelijke uitgang) staat de kerk. De deuren gaan om 19:00 open, het programma is rond 00:30 uur afgelopen.

Heb je vragen over het SO-jongerenprogramma? Kijk op www.sojongeren.nl, www.facebook.com/StilleOmgang en instagram.com/StilleOmgang en #SO20 Entree: €9,- p.p. Je kunt contact opnemen via het e-mailadres info@stille-omgang.nl. Aanmelding gewenst via aanmelding@stille-omgang.nl. Als je gaat, laat het ons dan ook even weten door het vakje hier rechts op de pagina in te vullen. 

Bijeenkomsten

21 Mar 2020 tot 22 Mar 2020 - 19:00 tot 0:30

AFGELAST - Jongerenprogramma Stille Omgang

Mozes en Aäron kerk, Waterlooplein 207, 1011 PG Amsterdam