Op weg naar de WJD 2023 - in het bisdom Breda

26 September 2022

Komende zomer, van 1-6 augustus zijn de Wereldjongerendagen in Lissabon, Portugal. Honderdduizenden jongeren vanuit de hele wereld stromen samen naar deze stad om te getuigen van hun liefde voor Christus en om samen met Paus Franciscus hun geloof te vieren. Een event dat je je hele leven niet meer vergeet! Kijk hier de video voor een goede impressie.

Het bisdom Breda sluit aan bij de reis van het bisdom Rotterdam. Op deze pagina komt daar in de komende weken meer informatie over. Kijk ook zeker vast op wjd.nl! Je kunt je daar ook aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Voor alle onderstaande events kun je je inschrijven d.m.v. het formulier op deze pagina. 

Vrijdag 23 december 18.30Kerstavond bij Jong Katholiek Roosendaal. Avond met kerstdiner, input over het WJD-thema, Eucharistische aanbidding en gezelligheid. Locatie: Pastorie Onze Lieve Vrouwekerk, Kade 23 in Roosendaal.
27 t/m 29 januari 2023WJD @home op Ameland: ga met jongeren uit heel Nederland een weekend mee naar dit schitterende Waddeneiland. Interesse? Vul het formulier op deze pagina in!
Zondag 12 maart 2023 17.30Food & Vocation - bij de SVD paters uit Azië in Breda. Internationale avond met Aziatisch eten en inhoud over roeping. Radicaal zijn ze, deze paters: naar deze kant van de wereld verhuisd om óns geloof te laten groeien. Locatie: Belgiëplein 6 in Breda. Taxi vanaf het station kan geregeld worden.
6-10 of 8-10 april 2023Internationaal Easterfestival bij Chemin Neuf in Oosterhout. Vier Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Pasen samen met jongeren van over de hele wereld. We krijgen al echte WJD-vibes!
25 juni 2023Maria Ommegang in Bergen op Zoom. Draag het kruis van de Wereldjongerendagen in deze dankstoet voor Maria. De stoet start om 15.00 uur, na afloop een gezellige barbecue.
24 juli - 9 augustusBisdomreis naar de Wereldjongerendagen. Check voor meer info hier. En bekijk hier de video. 
Ergens in septemberAfter WJD-party. Meer details volgen nog!

Bijeenkomsten

Van 22 oktober 2022 tot en met september 2023

Op weg naar de WJD 2023 - in het bisdom Breda