Life Teen Breda start weer: op Expeditie!

31 August 2019

Alle tieners vanaf vormselleeftijd tot ongeveer 17 jaar: welkom bij de start van Life Teen Breda na de zomervakantie! We horen graag álles over jouw 'zomer-expeditie' (in een bijzondere spelvorm...) op zondag 8 september bij Life Teen! Ook krijg je een kijkje in de belevenissen van enkele mede-tieners op het Life Teen zomerkamp. En we kijken samen vooruit op het jaar dat voor ons ligt, wat soms ook weleens als een expeditie voelt... 

Om 17.45u gaan de kerkdeuren open, om 18.00u beginnen we met de H.mis. Als je misschien wilt lezen in de mis, laat het ons weten! Aansluitend is de expeditie voor de tieners in de pastorie naast de Laurentiuskerk, voor ouders is er een informeel samenkomen in de keuken aldaar. Om 20.30u is de avond afgelopen.

Hopelijk tot dan! Neem gerust vrienden en bekenden mee naar de Life Teen avond :) Bij de mis zijn mensen van álle leeftijden welkom.

 

(Het jaarprogramma volgt binnenkort op deze website, in principe houdt Life Teen Breda iedere 2e zondag van de maand aan.)

Bijeenkomsten

8 sep 2019 - 17:45 tot 20:30

Life Teen Breda start weer: op Expeditie!

Ginnekenweg 333, Breda