Life Teen Breda viert de zomer: zondag 23 juni

18 June 2019

Aanstaande zondag 23 juni vieren wij met Life Teen de Postduiven de ZOMER! Alle tieners vanaf vormselleeftijd, van harte welkom! Bereid je voor, want we gaan lekker actief bezig buiten, we danken God voor het mooie jaar in de mis, en daarna is er dit keer ook heerlijk eten: BBQ!! Alle reden om te zorgen dat je erbij bent dus :) Voor de mis én de bbq mag je ook je ouders/broers/zussen meenemen!

Meer info:

Dit keer verzamelen we om 15.30u, in de pastorie naast de Laurentiuskerk in het Ginneken (Breda). Daarna gaan we naar buiten voor enkele spellen: doe dus sportieve kleding aan, die ook nat/beetje vies mag worden! En neem een handdoek en extra setje kleding mee om na afloop van de spellen aan te trekken. Om 18.00u begint zoals gewoonlijk de heilige mis in de kerk. Vanaf 17.45u gaan de deuren van de kerk open, ook voor alle ouders, broertjes, zusjes, familieleden, vrienden, wie dan ook wil aansluiten. Aansluitend aan de mis is er om 19.00u een BBQ, ook voor alle gezinsleden van de tieners: een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen de zomer in te luiden. Rond 20.30u ronden we de avond af.

Opgeven:

Vanwege de inkopen is het dit keer fijn als je aangeeft of, en met hoeveel personen je komt. Kun je pas later aansluiten? Dat kan, maar geef dit ook even aan. Kan gewoon met een mailtje naar lifeteenbreda@gmail.com . Dank! Er is die avond gelegenheid tot het geven van een vrijwillige bijdrage voor de maaltijd.

Zomerstop en zomerkamp:

Tijdens de zomermaanden zullen er geen Life Teen bijeenkomst zijn. Wel is er natuurlijk het Life Teen zomerkamp, van 5-10 augustus in Helvoirt, waar we met zo'n 170 tieners en leiding uit heel Europa bij elkaar komen om het geloof en elkaar te vieren. Ben je nieuwsgierig, of weet je al dat je je nog graag wil aanmelden? Dat kan nog! Kijk hier voor meer informatie :) Het is echt.heel.vet. en verandert je leven op een supermooie manier, guaranteed!

Het team hoopt je op 23 juni te zien!