Grote dankbaarheid bij paters om Kerst-tasjes van Life Teen tieners

23 December 2021

Zondag 12 december kwamen de tieners van Life Teen Breda weer bij elkaar om de Heilige Mis te vieren (Gaudete zondag), dit keer vanwege de maatregelen in de middag. Aansluitend stond er een diaconaal project te wachten, waarbij creativiteit van de tieners werd gevraagd.

Ze hebben allemaal hard gewerkt om Kerst-tasjes te vullen voor de oudere paters van Sparrendaal; ook hebben ze voor hen een kerstkaart gemaakt, en een persoonlijke videoboodschap opgenomen. In de videoboodschap wensten ze de paters een Zalig Kerstfeest, en bedankten ze hen voor hun werk voor de missie. Op 19 december zijn enkele tieners en leiding de tasjes gaan afgeven bij de paters, ze waren enorm blij ermee. Hier een reactie: "Vandaag zijn we langs de vroegere paters van Sparrendaal gegaan om de tasjes te geven. Het was super gezellig! En ze vonden het ook super lief, sommige hadden zelfs tranen in hun ogen, ze waren zo dankbaar!" Een hele mooie manier om als tieners aan de paters te zien dat het geloof doorgaat, ook onder de jongere generatie, en om in navolging van Christus het Licht van Kerst te verspreiden! Zie hier een foto-impressie van deze diaconale actie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerstvolgende Life Teen Breda bijeenkomst is op zondag 16 januari (op de website van het SFC wordt nog bekend gemaakt of/hoe/hoe laat deze doorgang vindt, afhankelijk van de geldende maatregelen tzt): alle tieners van harte welkom!