Alpha Experience – Online; ervaar Alpha

1 July 2020

Het Sint Franciscuscentrum, het vormingscentrum van het Bisdom Breda, organiseert in samenwerking met Alpha Nederland op 27 augustus een Alpha Experienceavond – Online

Alpha als vliegwiel van parochievernieuwing
Bisschop Liesen gunt iedereen de ervaring van de Alpha-cursus. De Alpha-cursus vernieuwt en verdiept je relatie met Jezus Christus, de bron van ons bestaan. Door de Alpha-cursus komen zoekers en niet-gelovigen in contact met de kern van het christelijk geloof, Jezus Christus zelf. Ook Father Mallon benadrukt in zijn webinar van 22 juni 2020 het belang van Alpha-cursus voor de bekering van het hart. Daarom is de Alpha-cursus het vliegwiel van de parochievernieuwing.

Voor wie en wat
Ben je nieuwsgierig naar de Alpha-cursus? Wil je in je eigen parochie een Alpha-cursus organiseren? Dan nodigen we je graag uit voor de Alpha Experience – Online!

Tijdens deze avond

  • ervaar je wat het is deel te nemen aan Alpha – Online.
  • maakt je een echte Alpha-avond – Online mee.
  • leer je hoe je een avond in je eigen parochie geeft en je ontdekt welke rol Alpha in jouw parochie kan spelen.

Door wie
De Alpha Experienceavond – Online wordt geleid door Frank Jansons, relatiemanager Alpha Katholiek van Alpha Nederland, in samenwerking met Anke Vos, projectmedewerker parochievernieuwing van het Bisdom Breda.

Waar en wanneer
De avond vindt plaats met behulp van het onlinevideoplatform Zoom. De datum 27 augustus vindt u ook in de kalender hiernaast. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en eindigt om 21.15 uur.

Inschrijven en kosten
U kunt u inschrijven door het invullen van het aanmeldformulier op deze pagina. Daarna ontvangt u per email een link via welke u aan de online sessie kunt deelnemen. Meedoen is gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom, dit kunt u overmaken op Rabobank NL91RABO0158784022 o.v.v. Alpha Experience - Online.

Bijeenkomsten

27 aug 2020 - 19:30 tot 21:15

Alpha Experience – Online; ervaar Alpha