Actieve Moederdag bij Life Teen Breda op zondag 9 mei 2021

30 April 2021

Zondag 9 mei is een speciale dag: we vieren moederdag! Maar óók is het een speciale dag, omdat we voor het eerst sinds maanden weer een Life Teen Breda avond hebben mét een tienerprogramma aansluitend aan de Heilige mis!

Zoals altijd openen de kerkdeuren op 9 mei om 17.45u en begint de Heilige Mis om 18.00u. Deze mis is speciaal gericht op tieners, maar ook ouders en broertjes en zusjes zijn van harte welkom. Natuurlijk houden we de corona-maatregelen in de gaten.

Zoals hierboven al kort genoemd, hebben we ein-de-lijk weer een volwaardig tienerprogramma aansluitend aan de Life Teen mis! Voorzichtigheid i.v.m. corona en de maatregelen blijft geboden, vandaar dat het tienerprogramma in de buitenlucht plaatsvindt. Het programma staat in het teken van moederdag, waarbij we in het bijzonder stilstaan bij onze hemelse moeder Maria… maar wél op een actieve en uitdagende manier! Zorg ervoor dat je schoenen aandoet waarop je gemakkelijk loopt, en dat je fit genoeg bent om je hersenen te laten kraken! De Life Teen avond duurt dit keer tot 20.45u, iets langer dus dan je gewend bent. Hier enkele hints van wat er op het programma staat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tieners van middelbare schoolleeftijd vanuit de hele regio zijn welkom: nodig gerust iemand uit om met je mee te komen! (Mocht het hard regenen, dan vervalt het tienerprogramma buiten en wordt er een kort alternatief programma aangeboden in de kerk, zoals we dat de afgelopen maanden hebben gedaan. De Life Teen avond is dan om 19.30u afgelopen.)

Life Teen kamp 2021
Yes! Dit jaar vindt er weer een Life Teen zomerkamp plaats! Het zal iets aangepast en verkort zijn ivm corona-maatregelen, maar houd het weekend van 30 juli t/m 1 augustus 2021 alvast vrij! Dit is namelijk het weekend dat het Life Teen kampweekend plaatsvindt, wederom bij bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt (NL). Mocht een weekend niet kunnen ivm corona, dan wordt het net als afgelopen jaar een Life Teen kampdag, op zaterdag 31 juli. Volg updates hierover op de Facebook pagina én op de website van Life Teen Nederland, waar je je ook al kunt opgeven voor het zomerkamp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Life Teen Breda op Instagram