'Corpus Cristi' bij Life Teen Breda op 14 juni

Zondag 14 juni was het sacramentsdag, en dat vierden we met de tieners van Life Teen Breda middels een online Life Teen bijeenkomst. Deze stond geheel in het teken van het sacrament van de Eucharistie, en de tegenwoordigheid van Christus hierin.

Na een wederom zeer spannende online quiz, die inmiddels traditie is geworden, werd er een filmpje gekeken van Life Teen International. Hierin vertelde Joel Stepanek meer over het thema. Aansluitend werd een aantal vragen voorgelegd aan de tieners, die leidde tot verder gesprek over de Eucharistieviering, het tabernakel, en het ontvangen van de Communie. Vervolgens was er een moment van verstilling tijdens een toepasselijk lied. Aan het eind werden de tieners uitgenodigd eens naar de Aanbidding te komen, die in de Laurentiuskerk meerdere keren per week plaatsvindt in de opengestelde kerk, en daarbij hun vragen en dankbaarheid bij Jezus neer te leggen.

De tieners waren blij bij de mededelingen te horen dat de volgende Life Teen bijeenkomst weer in real-life zal plaatsvinden, en wel op zondag 5 juli in Breda!