Europees Life Teen Zomerkamp-dag 3 augustus 2020

9 July 2020

Ieder jaar vindt in het Nederland in de zomer het Europees Life Teen zomerkamp plaats. Normaalgesproken duurt dit 1 week, maar vanwege de coronatijd zou dit worden afgelast. Inmiddels is bekend geworden dat het Europees Life Teen Zomerkamp plaatsvindt in de vorm van één lange kampdag in real-life op maandag 3 augustus, op de vertrouwde locatie in Helvoirt (NL).

De Life Teen kamp-dag is voor tieners van Life Teen parochies vanuit heel Nederland en daarbuiten, en ook voor alle tieners die niet perse bij een Life Teen parochie aangesloten zijn maar evengoed willen komen. Het is voor tieners van 12-19 jaar, maar als je 11 jaar bent en dit jaar het Vormsel gaat doen mag je ook komen. De dag is van 9.30u - 21.00u. Het wordt een supergave kampdag, waarin allerlei onderdelen van het Life Teen kamp naar voren komen, zoals buitenspellen, de heilige mis en deelgroepgesprekken. Alles staat in het teken van het kampthema 'Fiat'. Dit is het woord dat Maria uitsprak om God Zijn werk in haar te laten doen. Ook wij worden uitgenodigd zoals Maria 'Fiat' te zeggen, wat ons op prachtige avonturen kan brengen! De leiding, waaronder vanuit het bisdom Breda, is al enthousiast alles aan het voorbereiden en ziet ernaar uit de tieners te verwelkomen. Het kamp wordt gratis aangeboden. Helvoirt is een mooie omgeving voor ouders/chauffeurs om een dagje door te brengen... Meer informatie over de Life Teen kampdag is hier te vinden. Aanmelden kan via dit online formulier, uiterlijk 20 juli. Bekijk hier de uitnodiging van enkele leiding! Er zijn heel wat tieners van Life Teen Breda die deelnemen.

(Met deze kampdag in real-life vervallen de 3 geplande online LT kampavonden. Vanwege de versoepelde coronamaatregelen kunnen we elkaar nu gemakkelijker in het echt ontmoeten, en dan heeft 1 dag in reallife de voorkeur over 3 online avonden. Er wordt geprobeerd internationale groepen (gedeeltelijk) via een live-verbinding aan te laten sluiten.)

Heb je vragen over het kamp? Neem dan contact op met de kampcoordinatoren via lifeteensummercamp@gmail.com. Hopelijk tot 3 augustus! :)

Bijeenkomsten

3 aug 2020 - 9:30 tot 21:00

Europees Life Teen Zomerkamp-dag

Udenhoutseweg 15, 5268 CG Helvoirt