Life Teen Breda 10 november: Be Chosen

5 November 2019

Be Chosen! Jíj bent uitgekozen door God, om te leven, en om Zijn liefde te ontvangen... Maar wat betekent dit voor jóuw leven, en voor hoe jij je leven leeft?

Vorige keer hebben we het bij Life Teen gehad over de 10 geboden in het algemeen, hoe die ons kunnen helpen om in vrijheid en geluk te leven. Aanstaande zondag gaan we samen aan de slag met het 1e gebod van de 10 geboden. Weet jij welke dat is?! Kom zondag 10 november naar Life Teen Breda om dit te ontdekken! Enne, bereid je voor om jouw 'dream team' samen te stellen...

Kerkdeuren openen om 17.45u, om 18.00u is de heilige mis speciaal gericht op tieners, en aansluitend om 19.00u het programma in de pastorie naast de kerk. Bij de mis zijn mensen van alle leeftijden welkom, de tieners worden uitgenodigd vooraan bij elkaar te zitten. Tijdens het aansluitend tienerprogramma (tieners vanaf vormselleeftijd – ong. 17 jaar) komen ouders informeel bij elkaar in de keuken van de pastorie. Om 20.30u is de Life Teen avond afgelopen. Neem gerust een vriend/vriendin/familielid mee :)