Life Teen Breda 11 oktober: de Grootste Uitvinding

2 October 2020

De telescoop, de radio, de sd-kaart; er zijn door de eeuwen heen enorm veel uitvindingen gedaan die ons leven beïnvloeden! Maar er is maar één 'Grootste Uitvinding'... Ben je benieuwd wat dat is? En waarom deze uitvinding is bedacht? Kom dan zondag 11 oktober naar Life Teen Breda!

Kerkdeuren openen om 17.45u, om 18.00u is de Heilige mis. Hierbij zijn mensen van alle leeftijden welkom, de tieners worden uitgenodigd vooraan bij elkaar te zitten. Aansluitend is er om 19.00u een pauze in de keuken van de pastorie naast de kerk, waarna vervolgens het tienerprogramma van start gaat (voor tieners vanaf vormselleeftijd - ongeveer 18 jaar). We beginnen met het nieuwe jaarthema 'Wires and Robotics'. Benieuwd wat dat inhoud? Kom dan vooral! Wie weet kun je iets bijdragen aan het uitdenken van een nieuwe app... Om 20.30u is de avond afgelopen.

Tijdens het tienerprogramma komen ouders normaal gesproken bij elkaar in de keuken van de pastorie voor het ouderprogramma. I.v.m. coronamaatregelen blijven zij in de kerk wachten totdat de tieners uit de keuken zijn. Het aantal ouders dat bij elkaar mag komen is beperkt, daarom krijgen ouders die van buiten Breda komen 'voorrang' om bij het ouderprogramma aanwezig te zijn; hopelijk is er in deze omstandigheden begrip daarvoor. 

Hopelijk tot dan! Neem gerust een vriend/vriendin/familielid mee :)