Respect! Welkom bij Life Teen Breda 12 januari 2020

6 January 2020

Respect!  Een woord dat je waarschijnlijk vaak gehoord hebt en zelf ook weleens gebruikt. Iemand respecteren, of zelfs iemand eren, is iets moois. Vrienden respecteren is misschien gemakkelijk… maar hoe zit dat met je ouders, broertjes/zusjes, leerkrachten, en andere ‘autoriteitsfiguren’? Hoe kun je deze personen eren? En wat is eigenlijk de functie van leiderschap en autoriteit?

De afgelopen tijd hebben verschillende van de 10 geboden centraal gestaan bij de Life Teen Breda avonden. Aanstaande zondag 12 januari hebben we het over het 4e gebod: ‘eer uw vader en uw moeder’….! Dit wordt wat breder getrokken naar andere mensen in ons leven waar we naar dienen te luisteren, en respect voor mogen hebben. Na het vieren van de heilige mis gaan we met elkaar aan de slag met dit thema. Er wordt hierbij creatieve inbreng én output verwacht, dus… be prepared!

Kerkdeuren openen om 17.45u, om 18.00u is de heilige mis speciaal gericht op tieners, en aansluitend om 19.00u het programma in de pastorie naast de kerk. Bij de mis zijn mensen van alle leeftijden welkom, de tieners worden uitgenodigd vooraan bij elkaar te zitten. Tijdens het aansluitend tienerprogramma (tieners vanaf vormselleeftijd – ong. 17 jaar) komen ouders informeel bij elkaar in de keuken van de pastorie. Om 20.30u is de Life Teen avond afgelopen. Neem gerust een vriend/vriendin/familielid mee :)

Bijeenkomsten