Life Teen Breda 14 juni: 'Corpus Christi'

12 June 2020

Aanstaande zondagavond 14 juni 2020, van 19.00u - 20.30u, is het weer zover: we gaan online voor een Life Teen Breda bijeenkomst!  Het thema is 'Corpus Christi'; het is namelijk zondag sacramentsdag, en wereldwijd wordt in de katholieke Kerk de tegenwoordigheid van Christus in de Eucharistie gevierd. Dit is een mooie voorbereiding op de eerstvolgende Life Teen mis, die we op 5 juli weer gezamenlijk zullen vieren in Breda.

Het programma aanstaande zondag 14 juni is weer helemaal afgesteld op de tieners; er is een online quiz, catechese moment, groepsgesprek, gebed, én de tieners krijgen aan het eind een challenge mee.

Wil je bij de online meeting aanwezig zijn? Stuur dan een emailbericht naar lifeteenbreda@gmail.com, met hierin de naam van jou/de tiener en het emailadres waarnaar de online zoom-uitnodiging verzonden kan worden. Je krijgt dan een uitnodiging voor de online meeting middels een link. Het is handig de zoommeeting op een laptop/computer te openen, en je telefoon bij de hand te houden voor de quiz. 

Tieners, hopelijk tot dan! :)