Life Teen Breda 5 juli: Zomerfeest!

26 June 2020

Op zondag 5 juli vieren we met Life Teen Breda het zomerfeest! Dit doen we, de corona-maatregelen in acht houdend, weer in de kerk en in/rondom de pastorie in Breda! We gaan op deze manier met onze Lieve Heer en elkaar in dankbaarheid dit studiejaar afsluiten en de zomervakantie inluiden.

Om 16.00u begint het actieve tienerprogramma; alle tieners van 11-18 jaar zijn hiervoor welkom. Meld je wel even aan via het formulier waarvan de link hieronder is weergegeven. Kleed je sportief, en vergeet niet een handdoek en extra setje kleding mee te nemen, want je zou weleens nat kunnen worden... 

Vervolgens is er de Eucharistieviering om 18.00u in de Laurentiuskerk. Hierbij is ook in het bijzonder de familie van de tieners uitgenodigd. Ook parochianen en andere geinteresseerden zijn zoals altijd welkom. De deuren openen om 18.45u; probeer op tijd te zijn ivm in achtneming van de coronamaatregelen. Aanmelden voor de Eucharistieviering is verplicht, ook dat is opgenomen in het aanmeldformulier hieronder.

Aansluitend aan de heilige mis is er rond 19.00u een maaltijd met nog een 'social' programma, waarbij alle tieners en hun familieleden welkom zijn. Dit duurt tot 20.30u, de Life Teen bijeenkomst is dan afgelopen. Geef in het aanmeldformulier alvast je maaltijdkeuze aan.

De bijeenkomst wordt gesponsord door de parochie, en deelname is gratis! Wel moet je je dit keer echt even aanmelden. Dat kan via dit Aanmeldformulier . Eén ingevuld aanmeldformulier per gezin is voldoende. Op het aanmeldformulier vind je ook nog wat extra informatie. Geef je uiterlijk 4 juli op.

Hopelijk tot ziens op 5 juli!