Life Teen Breda 8 december: 'Rust...'

Rust...  Heb jij ook weleens het gevoel dat jij daar erg aan toe bent? Rust van je to-do lijstje, rust in je hoofd, of fysieke rust. Iedere persoon heeft rust nodig, en God weet dit natuurlijk, Hij heeft ons zo gemaakt. Wist jij dat Hij ook één bijzondere dag tot rustdag heeft bedoeld..?!

Vorige keer hebben we het bij Life Teen gehad over het 1e gebod: dat we door God uitgekozen zijn, en gemaakt zijn om Hem te aanbidden. Aanstaande zondag gaan we ons verdiepen in het 3e gebod, die over de 'sabbat'. Ken jij dit woord, weet je wat het betekent? En lijkt het je mooi eens stil te staan bij wat meer rust, tijd met God, tijd met familie en vrienden, in jouw eigen leven? Kom zondag 8 december naar Life Teen Breda om hier meer over te horen en na te denken. En zorg dat je actief ingesteld bent, want het openingsspel zal zéker niet alleen 'rustig' zijn.....!

Kerkdeuren openen om 17.45u, om 18.00u is de heilige mis speciaal gericht op tieners, en aansluitend om 19.00u het programma in de pastorie naast de kerk. Bij de mis zijn mensen van alle leeftijden welkom, de tieners worden uitgenodigd vooraan bij elkaar te zitten. Tijdens het aansluitend tienerprogramma (tieners vanaf vormselleeftijd – ong. 17 jaar) komen ouders informeel bij elkaar in de keuken van de pastorie. Om 20.30u is de Life Teen avond afgelopen. Neem gerust een vriend/vriendin/familielid mee :)
 

Bijeenkomsten