Life Teen Breda 9 februari gaat NIET door

Let op: Life Teen Breda gaat morgen (9 februari) NIET door. Dit uit veiligheidsoverwegingen voor iedereen die de weg op zou moeten, n.a.v. de door het KNMI afgegeven code oranje (gevaarlijke weersomstandigheden op de wegen). Zowel de heilige Mis om 18.00u als het aansluitend tienerprogramma worden dus afgelast. Natuurlijk kun je wel naar de heilige Mis op zaterdagavond of zondagochtend in je eigen parochie (voor de Laurentiuskerk in het Ginneken is dat zondag om 11.00u, pastoor Lars gaat voor in de gezinsviering in Bavel zondag om 11.00u). We vinden het als Life Teen Breda team heel jammer, maar de veiligheid gaat nu toch voor. Hopelijk zien we jullie allemaal weer bij Life Teen Breda op zondag 8 maart! Meer informatie hierover volgt nog. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------

Social Time!  Wij hebben een vreugdevol geloof, en we maken onderdeel uit van Gods familie. We mogen genieten van elkaar, van onze vriendschappen, en van de mooie dingen die God ons geeft. Hierbij hoort zeker ook op zijn tijd wat gezelligheid, gelach, sportiviteit, creativiteit en een gezonde portie competitie bij. Dit staat aanstaande zondag bij Life Teen Breda allemaal te gebeuren!

De Life Teen avond staat zondag 9 februari in het teken van 'Social Time', oftewel, een tijd van gezellig samenzijn met spelelementen om elkaar beter te leren kennen, elkaars talenten, én om als groep dichter naar elkaar te groeien. Ook vieren we in februari alweer onze 1e verjaardag als Life Teen Breda, waar we God erg dankbaar voor zijn! Reden genoeg dus om samen een feestje te bouwen! Dat feestje kan natuurlijk pas slagen als jij er ook bij bent: zonder tieners zou er ook geen Life Teen zijn. We beginnen met een heilige mis uit dankbaarheid en om Gods zegen te blijven vragen voor Life Teen en alle betrokkenen, en gaan daarna verder in de pastorie naast de kerk met... het feestje! Bereid je goed voor, want er zullen gedurende het feest heel wat skills van jou verwacht gaan worden.

Kerkdeuren openen om 17.45u, om 18.00u is de heilige mis speciaal gericht op tieners, en aansluitend om 19.00u het programma in de pastorie naast de kerk. Bij de mis zijn mensen van alle leeftijden welkom, de tieners worden uitgenodigd vooraan bij elkaar te zitten. Na de mis is iedereen welkom om iets te komen drinken in de keuken van de pastorie. Tijdens het aansluitend tienerprogramma (tieners vanaf vormselleeftijd – ong. 17 jaar) komen ouders informeel bij elkaar in de keuken van de pastorie. Om 20.30u is de Life Teen avond afgelopen. Neem gerust een vriend/vriendin/familielid mee :)

 

Bijeenkomsten