Livestream - Life Teen Kerstnachtmis in H. Familieparochie

4 December 2020

Op kerstavond 24 december is er dit jaar een Life Teen Kerstnachtmis, speciaal voor tieners, in de Laurentiuskerk van de H. Familieparochie! Helaas kan deze kerstnachtmis, i.v.m. de beslissing van de bisschoppen n.a.v. de coronasituatie, niet publiekelijk plaatsvinden. Dat is echt heel jammer, we zullen het allemaal erg missen om met tieners, gezinnen en parochianen samen de kerstnachtmis in de kerk te vieren. Maar... gelukkig wordt deze Life Teen Kerstnachtmis in de Heilige Familieparochie wél per Livestream uitgezonden! Dit betekent dus dat je er met je gezin, hetzij vanuit je woonkamer, toch bij aanwezig kunt zijn! Op deze manier zijn we alsnog verbonden, met Jezus, waarvan we de geboorte vieren, én met elkaar. Natuurlijk is deze livestream kerstnachtmis voor mensen van alle leeftijden te volgen. De kerstnachtmis begint om 22.00u, de livestream start om 21.45u. 

Livestream op YouTube
Help jij anderen in je omgeving (wellicht ouderen die wat meer moeite hebben met de digitale wereld) ook om deze link te vinden, zodat ook zij de kerstnachtmis kunnen meevolgen? Er zijn verschillende manieren waarop je bij de livestream komt:

- zoek op YouTube naar ‘parochie heilige familie breda’

- of ga naar onze website parochieheiligefamilie.nl en klik op de link naar de uitzending

- of druk rechtstreeks op deze link: https://youtu.be/fzpue6vgFzs Tip: Je kunt deze link kopiëren en doorappen of mailen.

Een link om het misboekje met de liedteksten en de gebeden te downloaden, staat in de beschrijving van de YouTube livestream video.

We hopen op een mooie, sfeervolle, en vreugdevolle digitale viering van het prachtige Kerstfeest met jullie, tieners, en hopelijk ook met veel van jullie gezinsleden en andere parochianen. We vieren de geboorte van Jezus, Emmanuel, God-met-ons; laten we ons verwonderen over deze bijzondere gebeurtenis en met hoop uitkijken naar de toekomst! Alvast een Zalig Kerstfeest gewenst.