Social Time! bij Life Teen Breda zondag 8 maart

2 March 2020

Social Time!  Wij hebben een vreugdevol geloof, en we maken onderdeel uit van Gods familie. We mogen genieten van elkaar, van onze vriendschappen, en van de mooie dingen die God ons geeft. Hierbij hoort zeker ook op zijn tijd wat gezelligheid, gelach, sportiviteit, creativiteit en een gezonde portie competitie bij. Dit staat aanstaande zondag bij Life Teen Breda allemaal te gebeuren!

De Life Teen avond staat zondag 8 maart in het teken van 'Social Time', oftewel, een tijd van gezellig samenzijn met spelelementen om elkaar beter te leren kennen, elkaars talenten, én om als groep dichter naar elkaar te groeien. Ook vierden we in februari alweer onze 1e verjaardag als Life Teen Breda, waar we God erg dankbaar voor zijn! Omdat Life Teen afgelopen maand niet is doorgegaan vanwege de slechte weersomstandigheden, staan we komende zondag alsnog even stil bij ons 1 jarig bestaan: reden genoeg dus om samen een feestje te bouwen! Dat feestje kan natuurlijk pas slagen als jij er ook bij bent: zonder tieners zou er ook geen Life Teen zijn. We beginnen met een heilige mis uit dankbaarheid en om Gods zegen te blijven vragen voor Life Teen en alle betrokkenen, en gaan daarna verder in de pastorie naast de kerk met... het feestje! Bereid je goed voor, want er zullen gedurende het feest heel wat skills van jou verwacht gaan worden.

Kerkdeuren openen om 17.45u, om 18.00u is de heilige mis speciaal gericht op tieners, en aansluitend om 19.00u het programma in de pastorie naast de kerk. Bij de mis zijn mensen van alle leeftijden welkom, de tieners worden uitgenodigd vooraan bij elkaar te zitten. Na de mis is iedereen welkom om iets te komen drinken in de keuken van de pastorie. Tijdens het aansluitend tienerprogramma (tieners vanaf vormselleeftijd – ong. 17 jaar) wordt er voor het eerst een parallelprogramma aangeboden voor ouders in de keuken van de pastorie, door pastoraal werker Laura de Vries. Om 20.30u is de Life Teen avond afgelopen. Neem gerust een vriend/vriendin/familielid mee :)

Bijeenkomsten