Welkom bij de Life Teen mis zondag 11 april in Breda

3 April 2021

Yes! Zondag 11 april is het weer zover: een nieuwe Life Teen Breda avond! Een avond om even tijd te maken voor God, om leeftijdsgenoten te zien en samen het geloof te vieren. Natuurlijk zal er ook weer een verrassend mini-programma zijn na afloop van de Heilige Mis, dit keer in de kerk én buiten. We vieren de paastijd, en op deze 1e zondag na Pasen heel in het bijzonder Gods barmhartigheid: dat wordt speciaal!

Natuurlijk houden we bij dit alles de corona-maatregelen goed aan. De kerkdeuren openen 11 april om 17.45u, om 18.00u begint de Heilige Mis, en om 19.00u is het korte na-programma in de kerkbanken én buiten. Om 19.30u is de Life Teen avond afgelopen. Tieners van middelbare schoolleeftijd vanuit de hele regio zijn welkom: nodig gerust iemand uit om met je mee te komen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Life Teen kamp 2021
Dan is er ook alvast ander goed nieuws te vermelden: dit jaar vindt er weer een Life Teen zomerkamp plaats! Het zal iets aangepast en verkort zijn ivm corona-maatregelen, maar houd het weekend van 30 juli t/m 1 augustus 2021 alvast vrij! Dit is namelijk het weekend dat het Life Teen kampweekend plaatsvindt, wederom bij bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt (NL). Mocht een weekend niet kunnen ivm corona, dan wordt het net als afgelopen jaar een Life Teen kampdag, op zaterdag 31 juli. Volg updates hierover op de Facebook pagina van Life Teen Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons op Instagram!