Welkom bij de Life Teen mis zondag 14 februari in Breda!

29 January 2021

Kijk jij ernaar uit om even een avondje uit huis te zijn en wat leeftijdsgenoten in het echt te zien (hetzij op afstand...)? En misschien ook wel wat troost en hoop te vinden in deze lange quarantaine tijd die maar blijft bestaan? Kom dan zondag 14 februari naar Life Teen BredaJe viert hier samen met leeftijdsgenoten de Heilige Mis, je kunt bij God komen en Hem vertellen wat je bezig houdt en luisteren naar wat Hij ons vertelt, en je gaat na afloop ook nog even aan de slag om anderen een beetje blij te maken :)


Natuurlijk houden we bij dit alles de corona-maatregelen goed aan. Zoals in de titel al te lezen is, wordt de Life Teen avond van 7 februari dus verplaatst naar 14 februari, i.v.m. de code rood vanwege de sneeuwval. De kerkdeuren openen 14 februari om 17.45u, om 18.00u begint de Heilige Mis, en om 19.00u is er een kort na- programma in de kerkbanken. Om 19.15u is de Life Teen avond afgelopen. Nodig gerust iemand uit om met je mee te komen!  


Heb jij vragen over dingen die je tegenkomt in je (sociale) leven, geloofsvragen, of ben je op zoek naar meer informatie of antwoorden over bepaalde thema's? Kijk eens of er voor jou iets bij zit in het online aanbod van het Bisdom van Breda en Jong Katholiek (voor de oudere tieners onder jullie, ongeveer 16+). Zo staat er een online vorming over liefde en seksualiteit op het programma, en een online catechese voor jongeren. Hopelijk is er iets bij wat je interessant vindt; altijd het proberen waard :)

Volg ons op Instagram!