Welkom bij de Life Teen mis zondag 14 maart in Breda!

5 March 2021

Yes! Zondag 14 maart is het weer zover: een nieuwe Life Teen Breda avond! Een avond om even tijd te maken voor God, om leeftijdsgenoten te zien en samen het geloof te vieren, en... natuurlijk zal er ook weer een verrassend mini-programma zijn na afloop van de Heilige Mis in de kerk. Het is 'Laetare Zondag', halfvasten, een dag om vreugdevol te zijn!

Natuurlijk houden we bij dit alles de corona-maatregelen goed aan. De kerkdeuren openen 14 maart om 17.45u, om 18.00u begint de Heilige Mis, en om 19.00u is het korte na-programma in de kerkbanken. Om 19.15u is de Life Teen avond afgelopen. Tieners van ongeveer middelbare schoolleeftijd vanuit de hele regio zijn welkom: nodig gerust iemand uit om met je mee te komen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Life Teen kamp 2021
Dan is er ook alvast ander goed nieuws te vermelden: dit jaar vindt er weer een Life Teen zomerkamp plaats! Het zal iets aangepast en verkort zijn ivm corona-maatregelen, maar houd het weekend van 30 juli t/m 1 augustus 2021 alvast vrij! Dit is namelijk het weekend dat het Life Teen kampweekend plaatsvindt, net als de afgelopen jaren bij bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt (NL). Mocht een weekend niet kunnen ivm corona, dan wordt het net als afgelopen jaar een Life Teen kampdag, op zaterdag 31 juli. Volg updates hierover op de Facebook pagina van Life Teen Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verdieping oudere tieners
Heb jij vragen over dingen die je tegenkomt in je (sociale) leven, geloofsvragen, of ben je op zoek naar meer informatie of antwoorden over bepaalde thema's? Kijk eens of er voor jou iets bij zit in het online aanbod van het Bisdom van Breda en Jong Katholiek (voor de oudere tieners onder jullie, ongeveer 16+). Zo staat er een online vorming over liefde en seksualiteit op het programma, en een online catechese voor jongeren. Hopelijk is er iets bij wat je interessant vindt; altijd het proberen waard :)

Volg ons op Instagram!