Welkom bij Life Teen op zondag 13 juni in Breda!

4 June 2021

Zondag 13 juni is er weer een nieuwe Life Teen Breda avond! Een avond om even tijd te maken voor God, om leeftijdsgenoten te zien en samen het geloof te vieren. We starten zoals altijd met de Life Teen mis, en aansluitend is er eindelijk weer een tienerprogramma in de pastorie!

De Heilige mis begint zoals altijd om 18.00u (vanaf 17.45u openen de kerkdeuren). Er mogen weer wat meer mensen in de kerk, waarbij de 1,5m afstand gewaardborgd kan blijven, ouders en broertjes/zusjes zijn dus ook welkom. Het tienerprogramma wordt dit keer in bioscoop-stijl gehouden, heerlijk chill dus! Heb je al eens gehoord van de superpopulaire serie The Chosen?! Het wordt zeker de moeite waard te komen! Tieners van middelbare schoolleeftijd vanuit de hele regio zijn welkom: nodig gerust iemand uit om met je mee te komen! Om 20.30u is de Life Teen avond weer afgelopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Life Teen zomerfeest 2021
De volgende Life Teen bijeenkomst op 11 juli is direct ook de laatste van dit schooljaar. Traditiegetrouw wordt dit een bijeenkomst met in de middag een sportieve activiteit buiten, om 18.00u de Life Teen mis voor alle tieners en ouders, en aansluitend in de buitenlucht een gezamenlijke maaltijd. Houd deze datum alvast vrij in je agenda, meer informatie volgt. 

Life Teen zomerkamp 2021
Yes! Dit jaar vindt er weer een Life Teen zomerkamp plaats, en wel van 30 juli t/m 1 augustus 2021! Vanwege coronamaatregelen houden we het dit jaar bij een kampweekend ipv een hele week, en het vindt wederom plaats bij bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt (NL). Tieners vanuit heel Nederland komen hier naartoe, en veel van de kernteamleden van Life Teen Breda gaan mee als leiding. Het thema is NEW FIRE; iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken. Volg updates over het Life Teen kamp op de Facebook pagina én op de website van Life Teen Nederland, waar je je ook al kunt opgeven voor het zomerkamp! Voel je vrij onderstaande flyer te verspreiden naar iedereen die het leuk zou vinden te komen. En check dit promotiefilmpje om een kijkje te krijgen in hoe het kamp eruit zal zien... Hopelijk tot ziens op kamp!